Ekstra støttemuligheder

Er du plejefamilie eller aflastningsfamilie i Vejle Kommune? Så har Familieplejen i samarbejde med døgninstitutionerne i kommunen mulighed for at tilbyde dig ekstra støtte. Plejefamilier og aflastningsfamilier kan få specialiseret støtte-/ og supervisionsforløb af en fagperson fra en af vore døgninstitutioner. Vi har også en akuttelefon, som I kan ringe til, uden for Familieplejens åbningstid.

Sammen med døgninstitutionerne i Vejle Kommune – Børne og Unge Center Vejle Fjord, Bifrost, Brummersvej og Fårupgård – kan vi tilbyde indsatserne i Center for Udvikling og Supervision (CUS) til dig. 

Fra oktober 2019 har plejefamilier og aflastningsfamilier mulighed for at få et CUS-forløb, som er tre besøg af specialiseret fagpersonale fra en af de fire døgninstitutioner. Det specialiserede fagpersonale kan tilbyde råd, vejledning og supervision specifikt i relation til din opgave.

Akuttelefon

Akuttelefonen er bemandet af vore døgninstitutioner, som I kan ringe til uden for Familieplejens åbningstid. Ring til 76 81 56 85.

Om projektet

Center for Udvikling og Supervision er et 3-årigt projekt støttet af Socialstyrelsen.

Mere information 

Skriv eller ring til jeres familieplejekonsulent for at høre mere om de nye muligheder eller kontakt Anna Claussen, tlf. 92 43 00 36. 

I videoen kan du/I se en lille præsentation af støttemuligheder, vi har til dig/jer, der er pleje- eller aflastningsfamilie i Vejle Kommune
  • Anna Quyen Minh Claussen

    Udviklingskonsulent

    Send e-mail
    telefon 92 43 00 36